28. mai 2009

Hei alle gamle og nye!

Tiden går fort. Altfor fort. Livet som 4-barnsmor er deilig, interessant, travelt, morsomt og intenst. Det å ha en fot på Planet Baby og en på Planet Tenåring er til tider en utfordring. Mannen og jeg er enige om at det er en krevende, men mest ARTIG jobb!! De minste to er veldig enkle og lite styr med. Helt motsatt av hva vi hadde fryktet… De store er flinke og snille og greie – men de er TEENS !!!

Selv om oppdatering av bloggen går litt i rykk og napp… så betyr det IKKE at jeg ikke har vært produktiv: mange bestillinger og mye fri-arbeid. Jeg MÅ innimellom legge alle bestillinger litt til side, for bare å jobbe helt fritt og uten begrensninger. Jeg får nemlig ikke noe NYTT å vise fram, hvis jeg ikke gjør det!! Jeg elsker å rote i restekassene mine med tekstiler – Og ut av det blir det ofte UNIKE kjoler. Det liker både jeg og kundene ;)

Noe annet som har opptatt husfruen, er eldste jenta i huset som skal konfirmeres lørdag 6. juni. Jeg er veldig avslappet i den forbindelse… men noen forberedelser skal man da gjøre likevel. Det blir et hyggelig selskap med nærmeste familie, faddere og noen venner. Det blir tapasbord - hvor konfirmanten selv har plukket rettene hun vil ha. Kaker blir det alltids nok av. Og vi stoler på at været er med oss – og at ikke alt sommerværet blir brukt opp i pinsehelga. I anledning begivenheten har jeg brukt vinteren og våren på å lage billedbok til henne. Siden mye av bildene er tatt før digitalkamera ble allemannseie – har det vært en stor jobb å skanne bilder. Så skulle alle bildene komponeres og tidfestes (der jeg hadde vært sløv med datosetting i albumene). Leverandøren av boka valgte jeg ut fra tips fra venninne. * www.blurb.com * Og jeg angrer ikke – selv om det ble en mer kostbar affære, enn om jeg hadde valgt en norsk leverandør!! Jeg sendte boka til trykk i USA en mandag. Og fredag samme uke kom Postmann Pat og leverte den på døra !!! OH LYKKE – jeg ble så glad og fornøyd med resultatet!!! Nydelig kvalitet og utseende på boka - som for øvrig endte på 350 sider og inneholder ca 1000 foto!! Jeg tror hun (og alle som ser i boka) vil få en hyggelig opplevelse.

Uka etter konfirmasjonen skal mor og datter en tur til LONDON. 4 dager med kos, opplevelser og shopping. Jeg har reist mye – men aldri vært i London… Det er kanskje unødvendig å å si at VI GLEDER OSS stort ;)

Ellers rusler og går tiden. Dagene kjennes ganske like, når man har babyer i huset. Mye rutine-arbeid. Og det må til, for å gjøre hverdagen for en familie på 6 så lite komplisert som mulig. Men selv om dagene er like – så begynner det å bli små ting som skiller den ene dagen fra den andre: en ny tann…ny grimase…ny "så stor"… eller "så sterk"…et plutselig vink når noen sier "hade"……Pappa, Dada, æsj……legge seg ned, sette seg opp, åle seg, krypestilling, "klappe søte"………Alt er veldig store endringer og spennende utvikling hos A&A, som nå er 9 mnd og fantastisk skjønne!

God pinsehelg – og nyt sommeren !!!!

3 kommentarer:

 1. Nå har jeg lest meg og GLODD meg halvt i svime igjennom det ene bildet skjønnere enn det andre... *GISP*
  Helledussen for noen FABELAKTIGE ting du kreerer! Også så skjønne som de sikkert må være på... *Drømme*
  Jeg selger absolutt ingenting, bare lager - så da lurte jeg på om du kunne tipse om hvordan du skriver tekst på stoffene og ev også hvilken av de mange metoder du bruker for å få bilder på plaggene.
  Om det er en yrkeshemmelighet har jeg forståelse for det, altså!
  Kos deg i pinsa med alle jentene og mannen din!
  Klem fra Eva Mari :D

  SvarSlett
 2. Wow wow og atter woooow!! For noen fantastiske kjoler du lager! Her skal jeg ut og kjøpe symaskin fortere enn fortest for her skal det læres å sy kjoler :) Flott blogg du har, gleder meg til dit neste innlegg!

  SvarSlett
 3. Nydelige kjoler du lager! Jeg linker deg i min blogg og kommer snart igjen:-)

  God helg fra Gulltann

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails