10. jan. 2010

Litt Rampejente

5 kommentarer:

 1. Herregud å flink du er!!! Jeg kan knapt tråkle.. Den grå er kjempefiiiiin, og hadde sett nydelig ut i mitt klesskap. Selger du eller???

  SvarSlett
 2. På tide med en kommentar fra en MEGET fornøyd eier av en "Litt rampejente kjole". Jeg simpelten ELSKER kjolen min. Et nydelig utført arbeid som gir følelse av luksus og velvære på en og samme tid. Fryder meg over å ha en kjole som ikke ALLE andre har. Vegrer meg for å si hvor jeg har funnet den(i frykt for at ALLE skal bestille den samme), men er redd for å la det være(i frykt for at ikke resten av verden, som ikke er bevisst på bloggen din, skal få gleden av å beskue den). Du er ei BRA dame, Trine! En tusenkunstner som beriker min(og mange andres)hverdag. Og jeg kjenner deg ikke engang! Takk for deg(og for kjolen min!). Fortsett med det du gjør!!!

  Takknemlig hilsen fra en lykkelig "Rampejente" og bloggleser:-)

  SvarSlett
 3. Åååååååååååååååååå - så glad man blir over sånne kommentarer! Og du skal ikke engste deg for at det kommer mange i samme kjole: Det begrenser seg veldig. Stoffet gikk ut av produksjon for noen år siden - men sikra meg noen meter. Og jeg er gnien med de meterne ;) Så spread the word! Takk Elisabeth. Jeg setter stor pris på takknemligheten din overfor det jeg gjør. (har du sett facebookgruppa mi? Bonka Rakka.......)

  SvarSlett
 4. Kjempeflotte kjoler!! Hvor finner du grunnmønster til kjolene? Liker godt å sy selv men sliter litt med å finne et godt mønster. Lilla

  SvarSlett
 5. Hei Lilla
  Jeg har laget egne mønster - med prøving og feiling. Men du kan jo hente elementer fra forskjellige mønster du finner feks på stoff og stil. Ikke lett - men du greier det nok! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails