22. okt. 2011

Lidenskap. Og prinsesser.


(Dette innlegget kan også leses i dagens papirutgave av Bærum Budstikke.)

Å sy er en lidenskap. Og det har alltid vært nødvendig for meg å skape.
Jeg startet å sy for salg på nyåret i 2004. På den tiden var jeg bosatt i Sør-Korea med mann og barn. Og jeg trengte noe å fylle dagene med. Med kort vei til tekstilmarkedet (himmelen, for en "stoffavhengig") hadde jeg brått hendene fulle med nye påfunn og bestillinger fra kjente.


Da jeg høsten 2004 en dag fikk telefonstorm hjemme fra Norge, om at prinsesse Märtha Louise hadde min kjole på i et portrettintervju hun gjorde for Dagbladets lørdagsmagasin, ifbm boklanseringen sin - og til og med forsiden av Magasinet - fikk jeg bekreftelse på at jeg gjorde noe riktig. Det gav meg selvtilliten jeg trengte til å fortsette med det jeg gjorde.

Dette er nå mange år siden. Og fremdeles holder jeg på i det små. Det er litt sånn jeg liker det. Det gir en fin nærhet til hver av mine kunder.
Noen ganger lager jeg kjoler etter dagsformen og kunden finner akkurat denne kjolen og "vil ha". Men oftest gjør jeg variasjoner av kjolene mine, tilpasset etter ønske fra kunden. Jeg gjenbruker og redesigner litt. Men bruker som oftest nye tekstiler.  

Noe av det aller beste med denne jobben - er alle jentene jeg kan glede med nye kjoler. Det gjør meg glad!

Fortsatt god helg, folkens!

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails