5. jan. 2009

Prinsesser og slikt...

Fra Se & Hør nr. 78, Oktober 2008
Mens jeg er igang med skrytebilder.... En dag her i høst skulle jeg på en lengre busstur i byen med tvillingvogna - og regnet med at babyene skulle sove godt som vanlig i hompetitten-bussdur. Jeg hadde lurt med meg bladet (jeg helst ikke vil bli sett offentlig med) og satte meg til å smugkikke. Og jammen meg....(som den håndarbeidsfreaken jeg er, legger jeg selvfølgelig merke til detaljene): Både på forsiden og flere steder inni bladet: Morsomme bilder av den lille prinsessa fra Skaugum, som løper sammen med den store prinsessa fra samme gård - Og på det søte prinsessehodet sitt har hun en lue som er en prinsesse verdig: en trine-lue!! Min egen-hendig strikkede lue! Damen i setet ved siden av meg tenkte nok at jeg var passe rar, som satt og ni-stirret så lenge på de (for henne) helt dagligdagse og ikke uvanlige bildene som kulørt presse til stadighet blafrer om seg med... Jeg satt der stolt som en hane og tenkte om den uvitende damen ved siden av meg: Hun skulle søren meg bare visst!!! KULT! Veldig stas!
Når alt dette er sagt: er dere ikke enig i at den luen begynner å bli litt liten, liksom..??!! Jeg burde kanskje sørge for at Prinsessen fikk seg ny.....??!! Hm - jammen synd jeg ikke lager de luene lenger....

1 kommentar:

  1. Den sitter kanskje noe høyt på strå, men jeg vet at spesielt eldre(?) mennesker liker å ha luer litt høyere enn vi litt yngre... Men veldig morsomt at den er "din" da. men du har det med å kle opp de kongelige da!!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails