19. jan. 2009

Fineste detaljer i snøværet

Jeg har mange kunder (fra flere år tilbake) som fornøyde vandrer rundt med skrytebilde av avkommet på kjolen sin. Her er også en som er heldig. Fin, ikke sant!? Se for deg denne med pene strømpebukser eller jeans og lange, brune støvletter......mmmmm
Og denne til lillemor

8. jan. 2009

Alvor til side for et lite øyeblikk

Det er mye tristhet i verden. Vi skal ikke glemme det - men desto større grunn for en liten oppmuntring. Det har hun som jeg har laget denne kjolen til også tenkt på. Humor i en alvorsstund - Mø Sjøl!

5. jan. 2009

Prinsesser og slikt...

Fra Se & Hør nr. 78, Oktober 2008
Mens jeg er igang med skrytebilder.... En dag her i høst skulle jeg på en lengre busstur i byen med tvillingvogna - og regnet med at babyene skulle sove godt som vanlig i hompetitten-bussdur. Jeg hadde lurt med meg bladet (jeg helst ikke vil bli sett offentlig med) og satte meg til å smugkikke. Og jammen meg....(som den håndarbeidsfreaken jeg er, legger jeg selvfølgelig merke til detaljene): Både på forsiden og flere steder inni bladet: Morsomme bilder av den lille prinsessa fra Skaugum, som løper sammen med den store prinsessa fra samme gård - Og på det søte prinsessehodet sitt har hun en lue som er en prinsesse verdig: en trine-lue!! Min egen-hendig strikkede lue! Damen i setet ved siden av meg tenkte nok at jeg var passe rar, som satt og ni-stirret så lenge på de (for henne) helt dagligdagse og ikke uvanlige bildene som kulørt presse til stadighet blafrer om seg med... Jeg satt der stolt som en hane og tenkte om den uvitende damen ved siden av meg: Hun skulle søren meg bare visst!!! KULT! Veldig stas!
Når alt dette er sagt: er dere ikke enig i at den luen begynner å bli litt liten, liksom..??!! Jeg burde kanskje sørge for at Prinsessen fikk seg ny.....??!! Hm - jammen synd jeg ikke lager de luene lenger....

Bedre (altfor) sent enn aldri!!!

Fra bladet MAMMA nr 3 - 2007 Disse bildene er så kjempefine! Jeg burde lagt de ut for lenge siden.... Men dere vet: Latskapen lenge leve!! Jeg har nå hvertfall kosa meg med å se på de innimellom, sånn i min ensomhet i systua. Men nå kan alle dere som kikker innom meg her også få se de artige bildene av nydelig jente i trine-kjole!

Dagbladets magasin 3.februar 2008

Fra en reportasje om hjemmet til designeren Linda Walsøe (Vik & Walsøe). Hennes datter har på Trine-kjole.

1. jan. 2009

Baby-baby

Jeg gleder meg til å la meg inspirere av de to minste jentene mine!!

Kjolefin på nyttårsfest

Hva gjør man ikke for en søt lillesøster som trenger ny kjole til festen?....Man lager selvfølgelig en til henne!
(gammelrosa velour)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails